Turun suurin, vanhin ja persoonallisin kauppakeskus houkuttelee

26. tammikuun 2022 0 Comments

Turun Skanssi on Turun vanhin ja suurin kauppakeskus – vaikka aluksi se oli lähinnä rakentajien kohde. Se ei ainoastaan houkuttele ostajia ja palvelujen tarjoajia, vaan meitä kaikkia!

Skanssin ulkoasu erottuu joukosta Turun muista keskuksista upealla tyylillään, jossa yhdistyvät moderni arkkitehtuuri sekä uima-altaan ympäristö. Tämän henkeäsalpaavan ilmeen ansiosta se on erottunut muista kaupungin keskuksista.

Kauppakeskuksessa on laaja ja monipuolinen valikoima eri markkinoita. Tämä tarjoaa mahdollisuuden löytää jotain uutta ja mielenkiintoista – vaikka olisitkin jo kauempana asioillasi. Jokaisen markkinapaikan välittömässä läheisyydessä voit nauttia esimerkiksi elintarvikkeiden tuoksuista ja sellaisten herkullisten herkkujen hajuista, joita et ole aiemmin maistanut.

Myös liikkeissä on paljon hyödyllisiä tuotteita ja palveluja, jotka auttavat meitä paremmin elämiseen ja hyvinvointiin. Nykyaikaiset liikkeet tarjoavat myös lukuisia viimeisimpiä trendejä ja uusia tuotteita. Ja ehdottomasti huomioitavaa on myös sijainnin takia houkutteleva viihtyisyys, jonka tarjoaa Skanssi – keskeinen paikka Turun sydämessä!

Turun Tunnin kauppakeskus on kaupunkiin ainutlaatuinen niin sisä- kuin ulkomittojensa ansiosta. Se on Turun suurin, vanhin ja persoonallisin kauppakeskus.

Keskuksessa on yli 60 liikettä. Sieltä löytyvät uudet ja merkkituotteet, vaatteet, lelut ja paljon muuta. Tunnin myymälöiden valikoima antaa mahdollisuuden ostaa tarvittavat tuotteet paikan päältä ja viettää rento iltapäivä ostosten tai ostopaikka-intoilun parissa.

Viihtyyksesi lisäksi, Tunnista löytyy erilaisia ravintoloita, elokuvateatteri sekä monipuolinen ruoka-ala – ja kaikki kaikenikäisille vieraille, lapsillekin. Modernit tilat tarjoavat jokaiselle tarvittavaa mukavuutta aktiiviseen pysähtymiseen.

Keskuksesta löytyy myös ympärivuotinen sisäpuisto, Piki-mestarit. Siellä lapset voivat leikkiä ja tutustua muihin lasten aktiviteetteihin. Se on hauska ja viihdyttävä paikka viettää aikaa perheen kanssa.

Tunnin luonnetta korostaa myös sen historia ja taiteellisuus – moderni arkkitehtuuri sulaa loistavasti vanhan Turun tunnelmaan. Se on mahdollisuus tutustua paikkakuntamme juuriin ja tuntea olonsa erityiseksi paikassa, joka yhdistää historiaa nykyhetkeen!

Turun suurin, vanhin ja persoonallisin kauppakeskus Forum retail park houkuttelee hetkeksi pois arjen kiireestä tuomalla yhteen alueelle paikallisia ja kansainvälisiä tuotteita, palveluja ja monopoliyrityksiä. Forum sijaitsee Turun ydinkeskustassa ja tarjoaa kävijöilleen erilaisia elämyksiä kaikilla elämänalueilla. Kauppakeskuksessa on paljon nähtävää ja tekemistä niin aikuisille kuin lapsillekin.

Forumissa voi shoppailla omaksi iloksi vaikkapa Yves Rocherin, Pointerin, Tempurin, Telecomin tai Kicksin myymälöissä. Halutessaan voi tuoda oman kodin uudelle tasolle laajan valikoiman huonekaluja, sisustustavaroita ja materiaaleja tarjoavista liikkeistä. Forum tarjoaa myös laajat mahdollisuudet hyvien ruokailuhetkiin vaikkapa Crystal Bowl restaurantin ja café Storyn valikoimista.

Kauppakeskus on myös paikka tutustua uusiin tuotteisiin ja innovaatioihin teknologian ja liiketoiminnan seisakkia. Forumissa pidetään laaja valikoima workshoppeja sekä erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä.

Forum onkin paikka, joka monipuolisilla elämyksillä houkuttelee vierailemaan aina uudestaan. Se on intiimi ja persoonallinen tapa tutustua kiireettömästi Turun ydinkeskustaan.

Turun vanhin ja suurin kauppakeskus, Hansa, tarjoaa ostoskokemuksen, joka ei ole samanlainen kuin muissa liikkeissä. Hansan ainutlaatuisuus löytyy paitsi lukuisista myymälöistä, myös runsaista ravintoloista, elokuvateattereista, baareista ja muista elämyksellisistä toiminnoista.

Hansa on aidosti persoonallinen paikka ja kutkuttaa uudelleen joka kerta. Sen merkittävin tavaratalokokonaisuus on Hansakellari, jossa voi hankkia kaikenlaista kiinnostavaa, uniikkia ja hyödyllistä. Tässä pienessä suuressa sydämessä voit taata löytäväsi hyvien hintojen lisäksi aitoja tuotteita ja palveluja.

Koko Hansa-kompleksin sisältöön kuuluu monipuolisia viihdebisneskonsepteja ja monet erilaiset ravintolat, jotka tarjoavat laadukkaita ja maistuvia annoksia sekä alkoholijuomia. Hansan monet sosiaaliset tilat pitävät miellyttävimmän ilmapiirin ja lopputuloksen, jonka voit odottaa saavasi vain tässä ikonisen monitoimikeskuksen seinien sisällä.

Vaikka Hansassa on paikkoja kaikenlaiseen shoppailuun ja syömiseen, se tarjoaa paljon enemmän – tapahtumia, energiaa ja puhdasta henkeä! Vierailulla Hansaan voi houkutella jo 18-vuotta täyttaneita ja aina vatsan täydeltä palkitseville ja nautinnollisille elämyksille niin nuorten kuin aikuistenkin skenessä.