Kauppakeskuksessamme on useita kerroksia

26. tammikuun 2022 0 Comments

Kauppakeskuksemme on todellinen monitoimitalo, jossa kaikenlaista voi ostaa ja tehdä. Erityisen hyvää on se, että talossa on useita kerroksia – voit jatkaa ostoksia ja aktiviteetteja portaat ylös seuraavaan kerrokseen.

Kerroksista löytyy erilaisia liikkeitä ja ravintoloita, joista voi löytää juuri ne tuotteet tai palvelut, joita tarvitsee. Myös kahviloita ja baareja on tarjolla, joissa voi rentoutua ja jutella kavereiden kanssa tai tutustua paikallisiin asukkaisiin.

Periaatteessa voit viettää melkein koko päivän kauppakeskuksessamme. On elokuvia, joita voi katsoa valkokankaalla, urheiluareenoja liikunnallisiin aktiviteetteihin, pelihuoneita, virtuaalitodellisuudesta nauttimiseen ja jopa pieni museo tai kahvila. Paikka sopii erinomaisesti kaikenlaisille aktiviteetteille ja ikimuistoisille hetkille muistojen luomiseksi.

Jos etsit erityistä ostosmahdollisuutta tai hauskanpitoa pienelle ryhmälle, suosittelemme kauppakeskuksessa vierailua. Saat varmasti enemmän irti paikasta kuin odottaisit!

Kauppakeskuksestamme löytyy monenlaisia palveluita eri kerroksista. Kerroksissa on uusia ulkoasuja ja vanhoja klassikoita. Ylhäällä olevassa kerroksessa on uusia ulkoasuja ja erityisiä juttuja, joita et paikalliselta kauppakeskukselta välttämättä löydä. Se tuo sinun kauppamatkallesi lisäarvoa ja antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja.

Alimmassa kerroksessa on useita liikkeitä edullisemmilla hinnoilla. Täällä voit ostaa perinteisiä liikkeitä ja löytää monia harvinaisempia tuotteita. Alimmasta kerroksesta löydät myös yhteiskunnallisiin tarkoituksiin suunniteltuja liikkeitä, jotka ovat valinneet alennetut hinnat ja vaatimattomat reititurvallisuuteen ja helppokäyttöisyyteen tarkoitettuihin liikkeisiin.

Keskimmäinen kerros sisältää yleispakopelietsyjä, ravintoloita sekä monia erilaisia palveluja. Voit etsiä itsellesi sopivaa ruokaa ja juomaa alueellasi löytyvistä ravintoloista tai etsiä tarvittavat palvelut keskimmäisen kerroksen liikkeistä. Monet muodikkaat vaatetuskaupat ja design-liikkeet ovat myös tuloillaan.

Kauppakeskuksemme antaa sinulle kaiken mitä tarvitset palkitsemiseen. On monia upeita must see -paikkoja ja mahdollista tehdä paljon löytöjä! Voit tutustua uusimpiin trendeihin, selailla palveluja ja tutustua niihin omatoimisesti. Tervetuloa tutustumaan meihin ja hyödyntämään meidän tarjoamia palveluja!

Kauppakeskuksessamme on useita kerroksia, eli se tarjoaa paljon erilaisia ostosmahdollisuuksia. Se on edullinen ja helppo paikka shoppailla useille eri tavaroille ja tuotteille. Se tarjoaa alennusmyymälöitä, jotka sopivat taskukohtaiseen budjettiin. Kävijöillä on mahdollisuus myös löytää tuoretta lihan, vihannesten ja hedelmien sekä paikallisten meijerien tuotteita.

Tilat ovat tilavia ja puhtaine. Valikoiman takia monipuoliset ostokset ovat yleisiä. Esimerkiksi naisten ja lasten vaatteiden, kodin tekstiilituotteiden, elektroniikan ja sisustustarvikkeiden valikoima on laaja ja laadukas. Myymälöissä voit löytää suurta valikoimaa laadukkaita tuotteita kilpailukykyisin hinnoin.

Keskuksessa on myös suljettuja liiketiloja ravintoloineen ja elokuvateattereineen sekä monia muita viihdemahdollisuuksia. Monissa liiketiloissa jopa saa alennuskuponkeja, joiden avulla voit säästää rahaa shoppailulle.

Mikäli asut tai vierailet kaupungissamme, voit ihastella meidän monitasoista kauppakeskustamme, jonka paikkoja voidaan selvästi kutsua shoppailuparatiisiksi. Tässä ainutlaatuisessa ja elämyksellisessä katukuvassa voit tutustua useiden liikkeiden, ravintoloiden ja oheispalvelujen tarjontaan – kaikki eri tuotemerkkejä ja laatua edustavaa.

Kauppakeskuksessamme on useita kerroksia, jotka pyhittävät laajaan valikoimaan tuotteita ja palveluita hemmottelusta shoppailuun ja syömisestä kulttuurielämyksiin. Pienet markkinahytit esittelevät alueen tuotetarjonnan lahjojen, sisustus- ja vaatetusostosten muodossa – tarpeista riippuen tai mukaan vain inspiraatiota ammentamaan. Pääkerroksella on mukavia ravintoloita aamiaiseen ja illalliseen asti ja viihdepalveluja lapselle ja perheelle.

Toisessa kerroksessa sijaitsee odotettu hohto-niitty – avara julkisivu, jonka lukuisista uusista erikoisuuksista asiakkaisiin ollaan erityisen ylpeitä. Frutti-tasolla on samanlainen vaihtuvien näyttelyiden galleria, pientä myymälöitä sekä tasapainoilualue – sliperien ja mattojen \versioon siitä, miten pukeutua viimeisimpiin trendeihin ja nostalgisiin aarteisiin.

Kolmannesta kerroksesta löytyy laaja valikoima erilaisia liiketoimintaympyröitä – kauneustaloista showroomseihin, joissa on asiantunteva henkilökunta valmiina auttamaan sinua löytämään sinulle sopivimmat tuotteet. Tietenkin myös mahdollisuus rentoutua sekä urheilulajien harjoittelu ovat tavoitettavissa kuntosaleilla sekä muutamalla altaalla varustetulla uima-altaalla.